Göcsej-Hegyhát LEADER egyesület

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa.
Honlap Zalavölgye Csoport Civil szféra Bagodért Egyesület

Bagodért Egyesület

Nyomtatás

A Bagodért Egyesület 2007-ben alakult meg. Olyan nonprofit és közhasznú társadalmi szervezet, melynek célja a falu fejlődésének elősegítése, a lakosság életfeltételeinek, életminőségének javítása, harmóniában a környezet és a táj adottságaival.

Közhasznú tevékenységei: egészségmegőrzés, szociális tevékenység, nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, kulturális tevékenység, kulturális örökség megóvása, természetvédelem, környezetvédelem, gyermek- és ifjúságvédelem, karitatív tevékenység, településfejlesztés és -rendezés, munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások.

Feladatai ellátása során törekszik az alábbi tevékenységekre: a helyi épített és természeti, kulturális örökség védelme, családsegítés, szabadidős és sporttevékenység, közösségek támogatása, helyi információs csatornák szervezése, aktív részvétel a falu életében, egészségvédelem, faluszépítés, hagyományőrzés, együttműködés más szervezetekkel, pályázatírás- és figyelés, kiadványszerkesztés, rendezvényszervezés.